۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۸
۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۸
۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۷
Your browser does not support the audio tag. ۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۱
Your browser does not support the video tag. کرم خوشه خوار انگور @tarvij_amozesh
۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۰
توصیه های فنی ذرت @tarvij_amozesh
۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۷
توصیه های فنی چغندرقند @tarvij_amozesh
۲ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۷
Your browser does not support the video tag. کنترل شته ها @tarvij_amozesh
۳ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱
Your browser does not support the video tag. سفیدک سطحی انگور @tarvij_amozesh
۱ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۴
خواص تعدادی از کودها در گیاهان برای افزایش رشد رویشی گیاه از کود نیتروژن استفاده کنید. برای افزایش رشد ریشه، تشکیل گل و میوه از کود فسفر استفاده کنید. برای مقاومت در برابر سرمازدگی و سایر تنش ها از کود پتاسیم استفاده کنید. برای کمک به جذب عناصر غذایی از کود منیزیم استفاده کنید. برای رشد ریشه و افزایش کیفیت محصول و سفت شدن میوه از کود کلسیم استفاده کنید. برای رشد جوانههای گیاه، افزایش شاخه دهی و تولید پروتئین از کود گوگرد استفاده کنید. برای افزایش قدرت جوانه زنی بذر، سبزینگی گیاه و رشد آن از کود آهن استفاده کنید. برای جلوگیری از ریزش گل و جوانه ها و گردهافشانی از کود روی استفاده کنید. برای افزایش جوانه زنی بذر و زودرسی محصول و مقاومت در برابر آفات و بیماریها از کود منگنز استفاده کنید. برای کاهش تجمع نیترات در گیاه از کود مولیبدن استفاده کنید. برای رشد ساقه، ریشه و تشکیل گل و میوه از کود بر استفاده کنید. برای تشکیل میوه و افزایش طعم و رنگ میوه از کود مس استفاده کنید. برای افزایش مقاومت گیاه به آفات و بیماریها از کود سیلیسیم استفاده کنید. برای افزایش فتوسنتز از کود کبالت استفاده کنید. برای کاهش سمیت اوره در گیاه از کود نیکل استفاده کنید. برای جلوگیری از ورس در گندم از پتاسیم استفاده کنید. برای افزایش رنگ گیری و شیرینی شدن محصولات باغی از کود های پتاس بالا استفاده کنید. در صورتی که ph خاک شما اسیدی هست از تامیین نیتروژن به شکل آمونیوم بپرهیزید. @tarvij_amozesh
۱ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۲:۲۵
Your browser does not support the video tag. ایدهها و اختراعات کشاورزی. @tarvij_amozesh
۲ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۹
Your browser does not support the video tag. نوآوری های کشاورزی قطر؛ از کشاورزی عمودی تا تولید عسل. @tarvij_amozesh
۱ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۷
Your browser does not support the video tag. کاشت تمر هندی @tarvij_amozesh
۲ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۵
Your browser does not support the video tag. هسته آووکادو را دور نیندازیم @tarvij_amozesh
۰ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴
Your browser does not support the video tag. بیماری لب شتری @tarvij_amozesh
۱ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴
Your browser does not support the video tag. چه مناطقی میشه انبه بکاریم؟ @tarvij_amozesh
۰ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۳
Your browser does not support the video tag. اسید هیومیک جایگزین کود آلی نیست. @tarvij_amozesh
۰ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۳
نقش برخی از اسیدهای آمینه در گیاهان گلایسین: القا تشکیل بافتهای گیاهی، سنتز کلروفیل، قدرت بالای کلات کنندگی عناصر( بهتر جذب شدن) والین، آلانین، لوسین، ایزولوسین: افزایش کیفیت محصولات( رنگ، بو، مزه) سیستئین: شرکت در ساختمان پروتئین ها و پایداری آنها متیونین: القا گرده افشانی، تعادل بین عناصر، تشکیل هورمون اتلین (رسیدن میوه ها) اسیدآسپارتیک، اسید گلوتامیک: القا بافتهای گیاهی و گرده افشانی و سنتز کلروفیل، کلات کننده عناصر ریز مغذی و جذب و انتقال آنها از وظایف گلوتامیک اسید لیزین: القا فرآیند گرده افشانی آرژنین: پیش ساز: هورمون های موثر در تشکیل گل ومیوه تریپتوفان: پیش ساز هورمون اکسین (طویل شدن سلول، تحریک تقسیم سلولی در کامبیوم) هیستدین: تسریع فرآیند تشکیل و رسیدگی میوه (اتیلن) پرولین: تقویت دیواره سلولی در باور سازی دانه گرده چنین ترکیباتی را میتوان همراه با ریز مغذی ها برای افزایش میزان اثر و جذب محلول پاشی کرد @tarvij_amozesh
۰ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۷
ترويجي هندوانه 9.pdfترويجي هندوانه 9.pdf دستورالعمل کاشت، داشت و برداشت هندوانه نوع رسانه : نشریه فنی موضوعات : سبزی و صیفی نویسندگان : آقای فرامرز سیدی؛ آقای حسین محمدی؛ آقای عبدالعزیز حقیقی شابک: موسسه / مرکز/ سازمان: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تعداد صفحات: 28 تاریخ انتشار: 1396 #کاشت_تا_برداشت #هندوانه @tarvij_amozesh